sunnuntai 1. helmikuuta 2009

Mökkielämää

Viikonloppu meni että hujahti Ähtärissä mökkeilemässä. Helmi nautti lumesta ja siitä, että sai juosta vapaana. Ei tuota jästipäätä meinannut sisälle saada kun sen ulos päästi. Välillä livahti ovenraosta kuin salama, ja siinä sitä sitten huudeltiin ja houkuteltiin yöpaidassa. Lopulta piti pukea päälle että sai mennä ulos sitä hakemaan.

Helpompaa oli itselläkin kun ei tarvinnut aina laittaa hihnaa ja mennä ulos, kun sai vain päästää koiran ovesta juoksentelemaan. Ei ollut pelkoa että tämä juosta kipittäisi jonkun ihanan ihmisen perään. Helmi kun rakastaa tällä hetkellä kaikkia, ja jos näköpiirissä on joku, niin sinne mars. Ei siinä paljon mieltä paina että jäikös se äiskä tuonne jonnekin.

Kynsien leikkuuta raukka pelkää vielä kovin. Ensimmäisellä leikkuukerralla napsahti vähän liian tyvestä ja tuli verta, joten sen jälkeen on ollut hurjistuksen kauhistus kun kynsisakset koskettaa edes tassua. Toivottavasti pikkuinen nyt tottuu pikkuhiljaa että ei se kipeää tule. Varsinkaan kun osaisi olla paikallaan. :)

1 kommentti:

  1. Kasvanut on, mutta edelleen yrittää yhtä pieniin paikkoihin kuin ennenkin :)

    VastaaPoista