keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Ei sittenkään näyttelyyn...

Ei tullutkaan reissua Mouhijärvelle.. 5-7kk pentujen luokkaa ei saatukaan järjestettyä. Ei ilmeisesti oltu saatu Kennelliitolta lupaa tai jotain. En oikein ymmärrä itsekään mikä on syynä. Mutta kuitenkin, reissu peruuntui ja nyt harmittaa. Olin jo toinen jalka Mouhijärvellä ja sitten käy näin. Taitaakin tulla aika hiljainen vappu sitten meille. Vaikka voisin tuon koiran oikeastaan kumminkin pestä. Se alkaa olla taas niin harmaa, että ei japsiksi tunnista. :D Jospa vaikka tuo kurakelien ja lumisateiden aika olisi jo ohi.

Muuten elämä on sujunut samaan malliin kuin ennekin. Nyt alan jopa pikkuhiljaa toivoa että Helmistä ehkä vielä jonain päivänä saadaan sisäsiisti. Neiti on jo todella usein päivän pissaamatta sisälle, ja harvoin enää yölläkään on tullut tarpeita sisään. Tosin vahinkoja kyllä sattuu. Esimerkiksi heti tänään kun oli syönyt aamuruoan, saman tien lirahti kun selkäni käänsin...Ja kun ne ei enää ole mitään pikkupissoja.. :D Että ei nyt sentään uskalla vielä mattoja lattiaan laittaa, mutta eiköhän se tästä. Enää ei ainakaan ole niin toivoton olo kuin joku aika sitten.

Pyörän vierellä hölkkäämistäkin on jo harjoiteltu. Tosin ensimmäisen ajelun teki äitini, joka ihmetteli Helmin taitoja. Luuli että olen vienyt sesseä pyörän vierellä ennenkin, kun meni kuulemma niin hienosti. Ja minä olin lähinnä järkyttynyt, että "veitkö sä sitä pyörällä?!" ;D Mutta hienostihan tuo osasi mennä kun itsekin kokeilin. Tosin vastaantulevien koirien vuoksi piti pysähtyä. En uskaltanut ajaa etten olisi heti kumossa. Joko Helmi teki täyden stopin tai sitten alkoi äkkiä kiskoa koiraa kohti. Eli paras tapa oli suosista pysähtyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti