perjantai 10. helmikuuta 2012

Kuvia ja muistoja Lunasta

Muistelin tässä eräänä päivänä Lunan pentuaikaa, ja totesin että se hujahti niin nopeasti ohi, että eipä siinä ole hirveästi muistamista. Helmin ollessa pentu kuvasin kameran täyteen suloista palleroa, Lunan ollessa pentu vain ihastelin suloista palleroa, mutta unohdin kuvata. On pikkuneidistä toki joitain laatuotoksia saatu tallennettua. Tässä muutama:
Ergonominen uniasento
Painikaverina toimii serkkukoira ViliNenä pitkällä kuikuilija jo pienenä
Prinsessalle oma valtaistuin
Pentuna Luna oli kova tyttö syömään kaikkea mitä hampaisiinsa sai. Sähköjohdot olivat suurta herkkua. Lunan mielestä käytin varmaan liikaa elektroniikaa, ja se päätti ottaa ohjat omiin tassuihinsa tuhostamalla läppärin virtapiuhat ja telkkarin johdot. Luna harrasti myös mukaviin paikkoihin pissaamista, suosikkipaikkana sänky. Oli rentouttavaa käydä siskon luona Helsingissä, kun Luna pissasi ja kakkasi siskoni sänkyyn... Tervetuloa uudelleen! Nykyään Luna sentään on jo sisäsiisti, mutta unohtaa autuaasti kauniit tapansa ollessaan hoidossa vanhempieni luona. Siellä lannoitetaan joka yö, ja suosikkipaikka on uunin edusta.

Talvi on ihanaa aikaa Helmin ja Lunan mielestä. Kuvasin tänään pöhköttäjien leikkejä takapihalla. Lisäilen videoita kunhan opin miten se tapahtuu. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti