torstai 4. kesäkuuta 2009

Reissussa rähjääntyy

Jälleen oltiin Helmin kanssa reissun päällä Helsingissä. Ensin käytiin "tätiä" katsomassa ja loppuaika vietettiin Kirkkonummella maaseudun rauhassa. Hienosti neiti osasi käyttäytyä sisäsiististi (lukuun ottamatta yhtä hassua vahinkoa :P ) aina kotiin asti. Kotona sitten näytettiinkin todellinen luonto ja yön aikana piti kaikki tarpeet tehdä sisälle... Pässi mikä pässi. Ja koiran luulin hommanneeni. No, ehkä se tästä kun oppii taas kodin tavoille.

Kirkkonummella Helmi pääsi ensimmäistä kertaa elämässään uimaan. Vahingossa Ollin perässä loikkasi suoraan järveen. :D Sen jälkeen piti hetken aikaa pelätä vettä kun se kasteli likomäräksi, mutta seuraavalla kerralla Helmi uskalsi jo taas käydä vähän lotraamassa. Ollin kanssa kilpaa yrittivät ottaa pärskeitä kiinni. Taitaa kehkeytyä ihan mallikelpoinen vesipeto tuosta koirulista.

Kuusi päivää oltiin reissussa, ja kotimatkalla oli takapenkki täynnä hiljaisia koiria. Väsymykselle ei annettu periksi, vaan mentiin illalla vielä ensimmäisiin tokotreeneihin. Hienosti jaksoi tyttö keskittyä. Saattaa olla väsymyksellä osansa siinä että oli niin rauhallinen. :D Hyvää treeniä Helmille siinä, että oppisi käyttäytymään rauhallisesti vaikka ympärillä pyörii vieraita koiria ja ihmisiä. Ja hienosti otti ja piti kontaktin minussa. Ei ensimmäisellä tunnilla paljoa tehty. Vähän luoksetuloa, istumista, kontaktia ja lopuksi rauhoittumista. Ensi kerralla lisää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti